fbpx
Gazdaság adminisztráció profiktól

Gazdálkodás Napló Audit - Hogy tudd mit kell betartanod

nap
óra
perc
másodperc

Miről fogsz teljes képet kapni az Auditon keresztül

 

  1. Milyen dokumentációkra van szükséged, hogy elkerüld a szankciókat
  2. Milyen jelentési kötelezettséged van év közben
  3. Hány hektár nem termelő tájképi elemre igényelhetsz támogatást
  4. Tábla szinten megkapod, hogy mekkora területen milyen korlátozásokat kell betartanod
  5. A Gazdákodási naplódba mely oldalakat kell vezetned
  6. Az audit elkészítése után egy fél órás konzultáció szakértőnkkel, ahol elmagyarázzuk neked, mit olvashattál az elkészült dokumentációban

Kell gazdálkodási naplót vezetnem?

Korlátozás nélkül termelhetek kapás növényt?

Szükségem van talajlabor eredményekre?

Milyen jelentési kötelezettségem van év közben?

Mennyi nem termelő tájképi elemem van?

Gazdálkodási napló melyik oldalait kell vezetnem?

Ha benned is felmerültek már ezek a kérdések és nem tudod a választ?

Van megoldás!

A Morva Növénydoki Kft. megválaszolja az összes kérdésedet legújabb szolgáltatásával.

Szolgáltatás ára:

0-50 hektár között 20.000 Ft+Áfa

50-100 hektár között 40.000 Ft+Áfa

100-500 hektár között 60.000 Ft+Áfa

500 hektár felett 80.000 Ft+Áfa

De mi fog történni ha jelentkezel?

  • Először kapni fogsz egy email-t amiben megkérlek, hogy a legfrissebb egységes kérelmedet küld el nekünk. Ez lehet már az idei beadott is, ha szeretnéd ellenőrizni, hogy a lehetséges összes támogatást igényelted-e. De lehet tavalyi is, hogy lásd mire kell figyelned a beadás során. 

 

  • Ezután elkészítjük az auditodat, amiben tábláról táblára végig vesszük, hogy milyen jogszabályok vonatkoznak rá és hogy miket kell betartanod. Ez az Audit tulajdonképpen egy nagyon erős mankó lesz neked arra, hogy ne kapj elkerülhető szankciókat. 

 

  • Az Audit elkészülte és kiküldése után egyeztetni fogunk veled egy időpontot egy online találkozóra. A találkozó keretein belül végig fogjuk beszélni mit látsz az Auditban és végig vesszük és vagy elmagyarázzuk az összes rád vonatkozó jogszabályt. Miket kell betartanod miket kell jelentened milyen dokumentumokat kell beszerezned.
Morva Tamás

Növényorvos és Talajtani szakirányító Morva Növénydoki alapító, tulajdonos

A 2015-ös Agrár-környezetgazdálkodási támogatás indulásával kezdtem el Gazdaság adminisztrációval foglalkozni. Mostanra már elmondhatom, hogy nincs olyan téma a kövzetlen támogatásokkal kapcsolatban, amivel nem foglalkoztam. Több mint 100 gazdaság napi adminisztrációs folyamatait látjuk el. Az új támogatási rendszert is sikeresen tudtuk beilleszteni ügyfeleink mindennapjaiba. A fő célunk, hogy a megbonyolított új kötelezettségekből gazdálkodóink ne érezzenek semmit. Ezt cégünk mottója is alátámasztja " Te a termeléssel foglalkozz - Mi intézzük a többit"

4M+

Fans

2.8M+

Followers

6M+

Subscribers

Mit mondanak rólunk?
“Tamás 2015 óta a szaktaná csadóm.Az Akg megfeleléséhez nyújt nagy segítséget a számomra.Megkeresésemre mindig gyorsan segítőkészen reagál. Szakmai felkészültsége,hozzáértése biztonságérzetet ad ami a hosszú és a jó munkakapcsolatunk záloga..”
Eszik László
Őstermelő, Nagybaracska
“Tamás precíz munkájával és naprakész információival évek óta segíti cégünket. Nagyon jól összefogja a társaság szerteágazó növénytermesztési tevékenységét.”
Magyar József
Ügyvezető, Kiskun Farm kft.
“Amire szerződtünk: adminisztratív feladatok elvégzése cégünk számára. Amit cserébe kaptunk: magas szintű szakértelem, naprakész információk, maximális segítőkészség, megbízhatóság, rugalmasság.”
Magfa Kft.
Baja
“Ismerősöm ajánlása alapján választottam a Morva növénydoki szolgáltatást. Tapasztalatom szerint naprakész, jól informált, számomra bármikor elérhető. Szolgáltatásait bátran ajánlom gazda társaimnak .”
Kis Ambrus
Őstermelő, Kócsér
“Kedves Tamás, ezúton szeretnénk megköszönni a több éves munkádat. Nagy segítséget jelent, hogy folyamatosan tájékoztatva vagyunk az aktualitásokról, a hivatalos dokumentumok mindig pontosan vezetve vannak és időben beadásra kerülnek. Bármilyen problémánk, vagy kérdésünk van, a baráti viszonynak köszönhetően bármikor kereshetünk és választ kapunk.”
Máté Zoltán
Őstermelő, Galgagyörk