fbpx

Szolgáltatásaink

Teljeskörű szolgáltatás ami kiterjed a gazdasági adminisztrációra, a növény- és talajvédelemre, egészen a mezőgazdasági könyvelésig összefoglalva minden olyan kérdésre ami a gazdálkodókat érinti.

Amiben számíthatsz ránk:

A mai őrült versenyben nem teheti meg egyik szereplő sem, hogy nem igényli meg a lehető legtöbb támogatást. Mivel ezek a támogatások nagyon sok terhet rónak az emberre és egy rosszul meghozott döntés vagy vállalás akár a visszájára is fordíthatja az egészet. Egy pontos és jó szaktanácsadással a vállalkozások elkerülhetik a buktatókat, megalapozhatják projektjeik sikerét.

Több mint öt éve foglalkozunk különböző precíziós eszközökkel, rendelkezünk minden szükséges hardveres és szoftveres eszközzel amire szüksége lehet a gazdálkodónak.. más szóval ami talán a legfontosabb: a szükséges szaktudással is rendelkezünk. 

Több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkező Agrár Közgazdász látja el ügyfeleink könyvelési és adótanácsadási szaktanácsadását. 

2023. az új vidékfejlesztési program indulásának éve, és az elmúlt időszak után a fejlesztések kulcsfontosságú szerepet fognak betölteni a mezőgazdasági vállalkozások versenyképességének növelésében, fenntartásában.

Centiméter pontosságú GPS koordinátákkal dolgozunk. A szolgáltatás tartalmazza az elkészült terveket amik maximálisan teljesítik a rájuk vonatkozó jogszabályokat és az egyéb hivatali dokumentációkban is segítséget nyújtunk.

Talaj laboratóriumi jegyzőkönyvvel kell rendelkeznie minden nitrátérzékeny területen gazdálkodónak illetve Agrár Környezetgazdálkodási támogatásban résztvevő termelőnek. Nálunk mindent egy helyen megtalál: Megvesszük, bevizsgáljuk és kiértékeljük a mintákat, Önnek csak megrendelni szükséges.

A mottónk “Terepjáróból nem lehet növényvédeni”. Ügyfeleim nyugodtak lehetnek afelől, hogy amit lehetett növényeinkért megtenni azt meg is tettük. A táblaszintű növényvédelem miatt mindig azon termékek lesznek felhasználva ami a növénynek és a gazdának is a legmegfelelőbb!

Ajánlatért forduljon hozzám bizalommal!