fbpx
Karrier

Pályázatíró - Kerestetik

A Morvanövénydokiról

Mivel is foglalkozik a cégünk? Talán a legegyszerűbben a mottónkon keresztül tudom neked elmagyarazni. „Te a termeléssel foglalkozz, mi intézzük a többit”. Ebbe a mondatba minden benne van, ami a Morvanövénydoki küldetése. Ami nem más, mint kiemelni a partnereinket a többi mezőgazdász közül. Minden szolgáltatásunkkal azt akarjuk elérni, hogy a partnereink fejlődjenek és nagyobb sikereket érjenek el. Természetesen ezek a sikerek a mi sikereink is, mi ebből nyerjük a motivációnkat. Ha ilyen karriert álmodtál magadnak akkor jelentkezz hozzánk, mi várunk rád!

Csapattagot keresünk, nem alkalmazottat

 

Te vagy számunkra a tökéletes jelölt, ha ugyanolyan elhivatott vagy a Magyar Mezőgazdaság iránt mint mi. Az a küldetésünk, hogy jobbá tegyük a Magyar Mezőgazdaságot, ha tudsz ezzel azonosulni akkor nálunk a helyed!

Mi is az a Pályázatíró pozició?

Pályázatíróként a fő feladatod nem meglepően a pályázatírás lesz. Cégünk viszont nem a klasszikus módon áll hozzá az elvégzendő feladatokhoz. Nekünk célunk hogy a lehető legkomplexebb segítséget nyújtsuk ügyfeleinknek. Ebből az következik, hogy nem csak a pályázatok megírásával foglalkozunk, hanem végigkisérjük partnereinket az egész folyamaton. Tehát a projectmenedzsment is a szerves része lesz feladataidnak. Ezen kívül az ügyfélkörünknek folyamatosan figyeljük az aktuális pályázatokat így a folyamatos kapcsolattartás és a pályázatfigyelés is a feladataid közé fog tartozni. Ha szereted az embereket, ha motivál, hogy kiemeld a partnereidet a tömegből akkor nálunk a helyed. Töltsd fel önéletrajzodat az űrlapon keresztül és csatlakozz csapatunkhoz. Üdvözlettel Morva Tamás

Mik az elvárások

Tapasztalat

Előny ha van 1-3 év tapasztalatod pályázatírás terén

Kreativitás

Használd ki a kreativitásod a pályázati anyagok összeállításánál

Segítőkészség

Ügyfelekkel fogsz foglalkozni, így elengedhetetlen, hogy ügyfélközpontú legyél

Precizitás

Alap elvárásunk, hogy igényes legyél a munkádban.

Kecskemét környéki lakhely

A munkavégzés során elvárt az irodai jelenlét is, így célszerű ha Kecskemét 50 kilométeres körezetében laksz.

Ha úgy hiszed, hogy te vagy az akit keresünk akkor jelentkezz a pozicióra. Csak egy szakmai önéletrajzra lesz szükséged ehhez. Remélem hamarosan megkezdhetjük a közös munkát.

Morva Tamás

Növényorvos és Talajtani szakirányító Morvanövénydoki alapító, tulajdonos

A 2015-ös Agrár-környezetgazdálkodási támogatás indulásával kezdtem el Gazdaság adminisztrációval foglalkozni. Mostanra már elmondhatom, hogy nincs olyan téma a közvetlen támogatásokkal kapcsolatban, amivel nem foglalkoztam. Közel 100 gazdaság napi adminisztrációs folyamatait látjuk el. Az új támogatási rendszert is sikeresen tudtuk beilleszteni ügyfeleink mindennapjaiba. A fő célunk, hogy a megbonyolított új kötelezettségekből gazdálkodóink ne érezzenek semmit. Ezt cégünk mottója is alátámasztja " Te a termeléssel foglalkozz - Mi intézzük a többit"

4M+

Fans

2.8M+

Followers

6M+

Subscribers

Mit mondanak rólunk?
“Tamás 2015 óta a szaktaná csadóm.Az Akg megfeleléséhez nyújt nagy segítséget a számomra.Megkeresésemre mindig gyorsan segítőkészen reagál. Szakmai felkészültsége,hozzáértése biztonságérzetet ad ami a hosszú és a jó munkakapcsolatunk záloga..”
Eszik László
Őstermelő, Nagybaracska
“Tamás precíz munkájával és naprakész információival évek óta segíti cégünket. Nagyon jól összefogja a társaság szerteágazó növénytermesztési tevékenységét.”
Magyar József
Ügyvezető, Kiskun Farm kft.
“Amire szerződtünk: adminisztratív feladatok elvégzése cégünk számára. Amit cserébe kaptunk: magas szintű szakértelem, naprakész információk, maximális segítőkészség, megbízhatóság, rugalmasság.”
Magfa Kft.
Baja
“Ismerősöm ajánlása alapján választottam a Morva növénydoki szolgáltatást. Tapasztalatom szerint naprakész, jól informált, számomra bármikor elérhető. Szolgáltatásait bátran ajánlom gazda társaimnak .”
Kis Ambrus
Őstermelő, Kócsér
“Kedves Tamás, ezúton szeretnénk megköszönni a több éves munkádat. Nagy segítséget jelent, hogy folyamatosan tájékoztatva vagyunk az aktualitásokról, a hivatalos dokumentumok mindig pontosan vezetve vannak és időben beadásra kerülnek. Bármilyen problémánk, vagy kérdésünk van, a baráti viszonynak köszönhetően bármikor kereshetünk és választ kapunk.”
Máté Zoltán
Őstermelő, Galgagyörk