fbpx
Gazdaság adminisztráció profiktól

Te a termeléssel foglalkozz - Mi intézzük a többit

Megterhelő az adminisztráció

Nem akarsz a folyamatos elektronikus adatszolgáltatással bajlódni?

Eleged van a TMR ellenőrzésekből

Unod, hogy a Kincstár folyamatosan ellenőrzésekre kötelez?

Termeléssel akarsz foglalkozni, nem a jogszabályokkal

Ahelyett, hogy a fontos dolgokkal foglalkoznál a rendeleteket olvasgatod?

Van megoldás!

A Morva Növénydoki Kft. minden adminisztrációs terhet levesz a válladról, hogy te a termeléssel tudj foglalkozni.

A mai őrült versenyben nem teheti meg egyik szereplő sem, hogy nem igényli meg a lehető legtöbb támogatást. Viszont ezek a támogatások nagyon sok terhet rónak az emberre és egy rosszul meghozott döntés vagy vállalás akár a visszájára is fordíthatja az egészet. Sajnos nem egyszer találkoztam olyan esetekkel amikor egy félrekattintás milliós károkat okozott a gazdálkodóknak.
Véleményem szerint egy pontos és jó Szaktanácsadással a vállalkozások kiléphetnek a szürkeségből és elindulhatnak egy új jövedelmezőbb úton.

A mottónk, hogy csak termelni kelljen. Az ügyfeleinek a megnövekedett adminisztrációs terhekből szinte semmit sem éreznek. Minden ügyféllel személyre szabottan az év elején átbeszéljük az adott évi vállalásokat és erről heti szinten konzultálunk.

Morva Tamás

Növényorvos és Talajtani szakirányító Morva Növénydoki alapító, tulajdonos

A 2015-ös Agrár-környezetgazdálkodási támogatás indulásával kezdtem el Gazdaság adminisztrációval foglalkozni. Mostanra már elmondhatom, hogy nincs olyan téma a kövzetlen támogatásokkal kapcsolatban, amivel nem foglalkoztam. Közel 100 gazdaság napi adminisztrációs folyamatait látjuk el. Az új támogatási rendszert is sikeresen tudtuk beilleszteni ügyfeleink mindennapjaiba. A fő célunk, hogy a megbonyolított új kötelezettségekből gazdálkodóink ne érezzenek semmit. Ezt cégünk mottója is alátámasztja " Te a termeléssel foglalkozz - Mi intézzük a többit"

4M+

Fans

2.8M+

Followers

6M+

Subscribers

Mit mondanak rólunk?
“Tamás 2015 óta a szaktaná csadóm.Az Akg megfeleléséhez nyújt nagy segítséget a számomra.Megkeresésemre mindig gyorsan segítőkészen reagál. Szakmai felkészültsége,hozzáértése biztonságérzetet ad ami a hosszú és a jó munkakapcsolatunk záloga..”
Eszik László
Őstermelő, Nagybaracska
“Tamás precíz munkájával és naprakész információival évek óta segíti cégünket. Nagyon jól összefogja a társaság szerteágazó növénytermesztési tevékenységét.”
Magyar József
Ügyvezető, Kiskun Farm kft.
“Amire szerződtünk: adminisztratív feladatok elvégzése cégünk számára. Amit cserébe kaptunk: magas szintű szakértelem, naprakész információk, maximális segítőkészség, megbízhatóság, rugalmasság.”
Magfa Kft.
Baja
“Ismerősöm ajánlása alapján választottam a Morva növénydoki szolgáltatást. Tapasztalatom szerint naprakész, jól informált, számomra bármikor elérhető. Szolgáltatásait bátran ajánlom gazda társaimnak .”
Kis Ambrus
Őstermelő, Kócsér
“Kedves Tamás, ezúton szeretnénk megköszönni a több éves munkádat. Nagy segítséget jelent, hogy folyamatosan tájékoztatva vagyunk az aktualitásokról, a hivatalos dokumentumok mindig pontosan vezetve vannak és időben beadásra kerülnek. Bármilyen problémánk, vagy kérdésünk van, a baráti viszonynak köszönhetően bármikor kereshetünk és választ kapunk.”
Máté Zoltán
Őstermelő, Galgagyörk