fbpx

Kapcsolat

Vedd fel a kapcsolatot velünk, kérj ajánlatot és kezdjük meg a közös munkát!

“A Morva Növénydoki küldetése az, hogy levegye a terhet a azoknak a gazdálkodóknak a válláról akik szeretnének elindulni a fejlődés útján. Ma egy termelőnek figyelnie kell az árakat, a pályázatokat, a jogszabályokat amelett, hogy a terepen is maximálisan képben legyen.  Abban szeretnénk segíteni a gazdálkodóknak, hogy ne a bonyolult bürokratikus adminisztrációval menjen el az értékes ideje. Ehelyett foglalkozzon azzal amihez igazán ért és szereti. Nézd meg szolgáltatásinkat és vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük meg a közös munkát!”

Morva Tamás a Morvanövénydoki Kft alapítója

Morva Tamás

Növényorvos és Talajtani szakirányító
Morva Növénydoki alapító
Tulajdonos

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Add meg neved és elérhetőségeid és vedd fel a kapcsolatot velünk!

Mi történik az űrlap beküldése után?
Egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, és megbeszéljük az ajánlat részleteit.

“Tamással kb. 10 éve vagyunk kapcsolatban. Munkája maximálisan megbizható. Barátságos, korrekt, segítôkész , pontos embernek ismertük meg. Biztos támaszunk a munkánkban”

Máté János

Őstermelő
Galgagyörk

“Nemrégóta vagyok ügyfél a Morva növénydoki szolgáltatásnàl. Megbízható , precíz munkájukat bizonyítva, nem bántam meg , hogy őket választottam. “

Kiss Ambrusné

Őstermelő
Kócsér

“Szakmailag rendkívül felkészült. Munkájában precíz, gyors és megbízható, mind a terepen, mind a papírmunkában. Bármilyen szakmai kérdésben bátran ajánlom!”

Király Imre

Őstermelő
Nagybaracska

Telefonon vagy e-mailben keresnél fel minket?

Amennyiben kérdésed lenne, vagy szeretnéd felvenni a kapcsolatot velünk, ne habozz és keress minket elérhetőségeink bármelyikén:

+36 30 945 7378