fbpx
Növényvédelem profiktól

Növényvédelmi szakirányítás, terepről táblaszinten!

Növényvédelmi Szakirányítás

Tölsd ki az űrlapot, ha szeretnéd te is egy profi csapatra bízni növényvédelmedet!

Terepi diagnosztika

Minden szántóföldi táblát kéthetent meglátogatunk, így semmi nem kerüli el a figyelmünket

Független szakirányítás

Csak a szaktudást értékesítjük tehát nincsenek bújtatott költségek

Hatóanyag alapú növényvédelmi szakirányítás

Nekünk a hatóanyag a lényeg, nem pedig a márka! Minden növényvédelmi kezeléshez hatóanyag alapú receptet kapnak a gazdálkodók (természetesen használható készítmények listájával). Mindenki a saját kereskedelmi kapcsolatát használja ki, hogy a lehtő legnagyobb profitot realizálja!

Növénytermesztési tanácsadás

A növényvédelem nem a permetezéssel kezdődik! A permetezések az utolsó lépés amit tehetünk. Ezért ügyfeleinken agrotechnikai és növénytáplálási tanácsadással is segítünk, a lehető legnagyobb profit érdekében!

Adminisztráció

Akár a gazdaság teljes adminisztrációs terheitől megszabadítjuk a gazdálkodókat.

Morva Tamás

Növényorvos és Talajtani szakirányító Morva Növénydoki alapító, tulajdonos

Több mint tíz éve kezdtem el növényvédelmi szakirányítással foglalkozni. Alap elvem, hogy növényvédelmet csak terepről lehet igazán precízen irányítani. Nem hiszek az íróasztal mögötti növényvédelmi szakirányításban! Ügyfeleim tábláit kéthetente meglátogatjuk és ez alapján adunk független hatóanyagalapú növényvédelmi technológiát. Hiszek benne, hogy óriási értéket jelent a gazdálkodóknak egy korrekt független növényvédelmi szakirányítás.

4M+

Fans

2.8M+

Followers

6M+

Subscribers

Mit mondanak rólunk?
“Tamás 2015 óta a szaktaná csadóm.Az Akg megfeleléséhez nyújt nagy segítséget a számomra.Megkeresésemre mindig gyorsan segítőkészen reagál. Szakmai felkészültsége,hozzáértése biztonságérzetet ad ami a hosszú és a jó munkakapcsolatunk záloga..”
Eszik László
Őstermelő, Nagybaracska
“Tamás precíz munkájával és naprakész információival évek óta segíti cégünket. Nagyon jól összefogja a társaság szerteágazó növénytermesztési tevékenységét.”
Magyar József
Ügyvezető, Kiskun Farm kft.
“Amire szerződtünk: adminisztratív feladatok elvégzése cégünk számára. Amit cserébe kaptunk: magas szintű szakértelem, naprakész információk, maximális segítőkészség, megbízhatóság, rugalmasság.”
Magfa Kft.
Baja
“Ismerősöm ajánlása alapján választottam a Morva növénydoki szolgáltatást. Tapasztalatom szerint naprakész, jól informált, számomra bármikor elérhető. Szolgáltatásait bátran ajánlom gazda társaimnak .”
Kis Ambrus
Őstermelő, Kócsér
“Kedves Tamás, ezúton szeretnénk megköszönni a több éves munkádat. Nagy segítséget jelent, hogy folyamatosan tájékoztatva vagyunk az aktualitásokról, a hivatalos dokumentumok mindig pontosan vezetve vannak és időben beadásra kerülnek. Bármilyen problémánk, vagy kérdésünk van, a baráti viszonynak köszönhetően bármikor kereshetünk és választ kapunk.”
Máté Zoltán
Őstermelő, Galgagyörk